Kernel Panic on NetBoot w OS 10.13, DS1.7.8

brwnbn
New Contributor III

Hi all,

Has anyone else seen this issue? I have just created a new .nbi on a MacBook Pro running OS 10.13.1. My OSX server is also running 10.13.1 with DS 1.7.8. I see the netboot from my client MacBook, and select it to netboot. It will load for about 10 seconds, then gives a kernel panic screen. It is also doing this when I try to netboot from an older iMac also running 10.13.1. Has anyone had a kernel panic occur at this moment in the netboot process?

My system.log records the following during the attempt to connect to netboot:
Nov 7 13:42:35 Mac Mini com.apple.xpc.launchd[1] (com.apple.serviceproxy[35842]): Service exited with abnormal code: 1
Nov 7 13:42:35 Mac Mini com.apple.xpc.launchd[1] (com.apple.serviceproxy): Service only ran for 0 seconds. Pushing respawn out by 10 seconds.

My client MacBook's crash report has "NFS mount failed: NFS server refused mount, check server configuration," but not sure what to do with this.

1 ACCEPTED SOLUTION

brwnbn
New Contributor III

Solved! At least for me. Followed colonelclank here: http://www.deploystudio.com/Forums/viewtopic.php?id=3489. I just deleted my NetBootSPO folder and recreated it through my server.app

View solution in original post

1 REPLY 1

brwnbn
New Contributor III

Solved! At least for me. Followed colonelclank here: http://www.deploystudio.com/Forums/viewtopic.php?id=3489. I just deleted my NetBootSPO folder and recreated it through my server.app

View solution in original post